"DANS EDEN EŞEK" SAHNEDE | SARIYER BELEDİYESİ

"DANS EDEN EŞEK" SAHNEDE

24.10.2014

Sarıyer Belediyesi Tiyatrosu’ndan yetişen oyuncular tarafından çocuklar için hazırlanan “Dans Eden Eşek” oyunu perde dedi. İlk gösterisini Recaizade Mahmut Ekrem İlköğretim Okulu öğrencilerinin izlediği ve büyük beğeni kazanan oyun, Sarıyer Belediyesi Tiyatro Sezonu boyunca Nejat Uygur Sahnesi’nde ücretsiz olarak oynanacak.

Eric Voos tarafından yazılan, Abdullah Alparslan’ın yönettiği Dans Eden Eşek oyunu, sıra dışı dans yeteneği olan sevimli bir eşek, eşeğin iyi kalpli gezgin sahibi, dans eden eşeğin sırtından para kazanmak için onu çalan iki haylaz hırsız ve bu hırsızlara gönlünü kaptıran iki şaşkın kızın yollarının bir ormanda kesişmesini anlatıyor. Bir saat süren oyunu izleyen çocuklar sevgi mi doğruluk mu, tembellik mi çalışmak mı sorularının cevaplarının eğlenceli ve öğretici bir şekilde arayarak, keyifli bir zaman geçirdi.